Kültür Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde bulunan PTT Kargonun hafta içi her gün caddeyi kapatıp kargo indirmesi vatandaşları çileden çıkarttı.
İşe gitmek için Namık Kemal Caddesini kullanan vatandaşlar her gün aynı manzarayla karşılaşıyor. Kargo indirmek için cadde trafiğe kapatılınca, sürücüler ters yönü kullanmak zorunda kalıyorlar.
HER GÜN AYNI SORUNU YAŞIYORLAR
Her gün aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirten vatandaşlar; “Hafta içi her gün aynı sorunu yaşıyoruz. Kargo indirmek için koca cadde kapatılıyor ve birçok sürücü ters yönü kullanmak zorunda kalıyor. Trafik açısından da büyük bir tehlike oluşturan bu durumu kime şikayet ettiysek bir çözüm bulamadık. Yetkilerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz. Bu şehir ve vatandaşlar bu kadar mı sahipsiz” sözleriyle sitemlerini dile getirdiler.