Göreve geldiği günden itibaren, bilim ve eğitimden ziyade polemiklerle gündeme gelen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Hacı Mustafa Alişarlı’nın son günlerde üniversitede Fakülte sekreterlerinin yerlerini değiştirmesi ve bazı kadro atamaları tepkilere neden oluyor.
Emekliliğe zorlanıyorlar
Bazı Fakültelerin sekreterlerinin yerini değiştiren Rektör Alişarlı’nın bu uygulaması mobbing olarak algılandı. Bu uygulama üniversiteye yakın çevrelerce emekliliğe zorlama ve yeni kadrolar açılmasını sağlama olarak değerlendirilirken, yerleri değiştirilen sekreterlerin Bolulu olması da dikkat çekti.
Büyük bir yükseliş gösterdi
Bir taraftan uyguladığı gizli mobbingle fakülte sekreterlerini emekliliğe zorlayan Rektör Alışarlı, diğer taraftan kadrolaşma çalışmalarına devam ediyor. Kendisine yakın bir isme, kısa zaman önce BAİBÜ’de kadro veren Alişarlı, bu ismi hızlı bir yükselişle Personel Daire Başkanlığına getirdi.
Rektör Alişarlı’nın amacı ne?
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ye Rektör olarak atandıktan sonra sürekli polemiklerle gündeme gelen…
HABERİN TAMAMI İÇİN GAZETENİZİ ALMAYI UNUTMAYINIZ…