10 KASIM TURNUVASINA BÜYÜK İLGİ

10 KASIM TURNUVASINA BÜYÜK İLGİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım Tenis Turnuvası büyük ilgi görüyor.

29 Ekim günü başlayan turnuva Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tenis antrenörü Musa Tuzcu denetiminde devam ediyor.

100’ÜN ÜZERİNE SPORCU KATILDI

Çocuk, genç, kadın ve erkek olmak üzere 4 kategoride devam eden müsabakalara 100’ün üzerine sporcu katıldı. 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma gününe kadar devam edecek turnuva, 10 Kasım günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karaçayır tenis kortlarında saat; 14:00’da düzenlenecek olan ödül töreniyle sona erecek.

BU BÜYÜK HEYECANI KAÇIRMAYIN

Karaçayır tenis kortlarında büyük çekişmeye sahne olan maçları kaçırmak istemeyen teniz severler, müsabakaların programını bolugencliksportenis instgram ve Bolu Gençlik Spor Tenis Facebook sayfalarından takip edebilirler.  

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2KAS2018