Bolu Belediyesi ile Gökçesu Belde Belediyesi arasında ‘Kardeş Şehir’ protokolü imzalandı. Mengen ilçesine bağlı Gökçesu Belediyesi, Bolu Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasına dahil oldu.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın arasında imzalanan kardeş şehir protokolü ile Gökçesu Belde Belediyesi, resmen Bolu Belediyesi’nin ülke içindeki 3’üncü kardeş şehri oldu.
“KARDEŞLİĞİMİZ RESMİLEŞMİŞ OLDU”
Protokol imza töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu ve Gökçesu belediyelerinin zaten kardeş olduğunu, atılan imzalarla bu kardeşliği resmiyete döktüklerini belirterek, “Gökçesu Belediye Başkanımız ile az önce ‘kardeş şehir’ protokolümüzü imzaladık. Böylelikle Gökçesu Belediyemiz; Kıbrıscık ilçemiz ve İstanbul Ataşehir Belediyesi’nden sonra bizim, Türkiye’de 3’üncü ‘kardeş şehrimiz’ oldu. Vahit Başkan zaten tecrübeli bir başkan. Her zaman kendisine her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz Gökçesu ile hep kardeştik. Bu protokol ile kardeşliğimiz resmileşmiş oldu. Ben kendisine teşekkür ediyorum, protokolün de Bolumuza ve Gökçesumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın da ‘kardeş şehir’ protokolünün Bolu ve Gökçesu’ya hayırlı olmasını dileyerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür etti.









