ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

İl Sağlık Müdürlüğü personellerine ‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı’ eğitimi verilerek eğitimi başarı ile tamamlayan 56 personele belge takdim edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı’ konusunda sağlık personellerini bilgilendirme amacıyla 23-24 ve 25 Ağustos tarihleri arasında eğitim düzenlendi.

3 GRUPTA 56 PERSONEL EĞİTİM ALDI

Konu hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Sağlıklı Nesiller için bebeklerimizin doğumdan hemen sonra emzirmeye başlatılması, ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi ve 6.aydan sonra da uygun besinlerle beraber emzirmenin 2 yaş ve ötesine kadar devam edilmesi kapsamında sağlık personelimizin ‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı’ eğitimleri aralıksız devam etmektedir. 23-24-25 Ağustos 2022 tarihlerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayan 3 grubumuz toplam 56 personelimize daha belgeleri takdim edilmiştir.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
29AĞU2022