AYDIN TBMM'DE ÖZCAN'I ELEŞTİRDİ

AYDIN TBMM'DE ÖZCAN'I ELEŞTİRDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, TBMM’de Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’ı eleştirdi.

Arzu Aydın, TBMM’de görüşülen 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi’nin 6. Maddesinde genel kurul kürsüsünden hitap etti.

ÖZCAN’I ELEŞTİRDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın icraat yapmak yerine algı oluşturmak için sürekli suni gündem oluşturduğunu belirten Milletvekili Arzu Aydın, “Sayın Kılıçdaroğlu, bütçe konuşmasında CHP’li belediyelerin arı gibi çalıştığını söylemiştir yalnız sanırım kast ettiği bal yapmayan arılardır. Bunu kendi ilim açısından ve diğer CHP’li belediyelerin yönetim tarzı da birbirine benzediği için anlatmak isteriz. Misalen CHP’li Bolu Belediye Başkanı, pandemi döneminde kovid-19 nedeniyle vefat eden yaşlı insanlarımız için zaten bir ayağı çukurdaydı diyebilen, kimseyi maskesiz bırakmadık yalanlarıyla aslında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte maske ihalesini yandaşa verebilen, hayallerin led ekran üreterek Çin’e ihraç etmek gibi trajikomik projeler olmasında rağmen, gerçeklerin vaktinde ekmeyi unuttuk dediği mor patates olduğu bir yönetim anlayışıyla hareket etmeye devam etmektedir” dedi.

“TANJU ÖZCAN AĞLAK SİYASET ANLAYIŞINA SAHİP”

Özcan’ın ağlak siyaseti yaptığını ifade eden Aydın, “Yapamadıkları, üstesinden gelemedikleri her iş için kameralar önünde ama beni engelliyorlar diyen bu ağlak siyaset anlayışına bir kez daha tüm belediyelerinize ve siyasi görüşüne bakılmaksızın tüm vatandaşlarımıza hizmet götürdüğümüzü hatırlatıyor, bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak ne yazık ki heyhat diyorum heyhat güzel memleketim yalnızca gelip geçici bu yönetimle sınanmamaktadır. Dün vekilken, CHP’nin net bir duruşu yok diyen malum şahsın bugün şirazeden çıkarak içeriğini söylemekten imtina edeceğimiz şekilde ulusal basında da yer alan ifadeleri ülkemizin dört bir yanından bizleri arayan cinsiyetten ari olarak adamlığın kitabını yazmış Koç Köroğlu’nun torunları hemşehrilerimizi yaralamış, karalamıştır. Biz bu sebeple kendisini bu tutumlarından dolayı kınıyor, makama yakışır edebe ve suhulete davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
16ARA2020