AYDIN UMUTLU KONUŞTU

AYDIN UMUTLU KONUŞTU

İYİ Parti Bolu Teşkilatları kaynaşma ve tanışma kahvaltısında bir araya geldiler. İlimizde teşkilatlanmasını tamamlayan ve geçtiğimiz ay kongre sürecini tamamlayan İYİ Parti Bey Otel de düzenlenen kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Düzenlenen kaynaşma kahvaltısına İl Başkanı Mehmet Aydın, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı. Partililere hitap eden İl Başkanı Mehmet Aydın, “İYİ Parti, bir zaruretten doğdu. Vatandaşlarımızın baskısı, isteği, hadi kurun artık partiyi emirleriyle biz yola çıktık. Bu süreçte bizim arkamızdan çok konuştular. ‘Partiyi kuramazlar’ diyorlardı, kurduk. ‘Biz boşluk bırakmadık üye yapamazlar’ diyorlardı, bugün üye sayımız 1 Milyon 600 Bin bandını aştı. ‘İl ilçe kongrelerini, büyük kurultayları yapamaz’ diyorlardı, il kongrelerinin yüzde doksanı bitti, büyük kurultay yapıldı. Şimdi nedense susuyorlar. Gerçeğin farkına vardılar, susuyorlar. İYİ Parti, adım adım iktidara yürüyor” dedi.

(yenisesizmiz.com)

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
16NİS2018