İlimizde yaşanan her afetler sonrası yetkililer söz vererek ibret alacaklarını söyleseler de, afetin üzerinden zaman geçince verilen tüm sözler unutuluyor.
Temmuz ayında Mudurnu İlçesi Alpagut Köyünde meydana gelen yangın sonrası, bir çok söz veren İlimiz yetkilileri, verdikleri sözleri unutunca köylerde ki yangınlar devam etti. Geçen hafta Kuzfındık Köyünde meydana gelen yangında bu kez 12 ev yanarak kül oldu.
VERİLEN SÖZLER UNUTULDU
Temmuz ayında Alpagut Köyünde ki yangında 8 ve 10 yaşında iki kardeşin birbirine sarılmış halde yanan bedenleri tüm Türkiye’yi üzüntüye boğarken, İlimiz yetkilileri yangınlar karşısında önlem alacaklarını duyurmuştu. Aradan geçen 4 ay içerisinde köylerdeki yangınları önlemek için hiçbir adım atılmazken, Kuzfındık köyünde 12 evin tamamen yanıp kül olduğu bir yangın meydana geldi. Bu kez can kaybı teselli kaynağı olurken, özellikle köy evlerinde elektrik tesisatlarının eski olmasından kaynaklı yangınların önlenmesi için tedbir alınıp alınmayacağı bilinmiyor.








