15 Temmuz hain darbe ve ülkeyi bölme kalkışmasının yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de birçok etkinlik yapılacak. Ülkemizin ve Orta Doğu coğrafyasının içinden geçtiği bu zorlu süreçte sadece 15 Temmuz yıl dönümlerinde değil, 365 gün tek yürek, tek Millet olmaya ihtiyacımız var.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz darbe girişimin ardından, tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de oluşan birlik ve beraberliğin bozulmaması adına tüm yetkililere büyük sorumluluklar düşerken, Millet olma şuurunun ve mensubiyetinin her gün işlenmesi gerekiyor.
Birlikten başka çare yok
Büyük TÜRK Milleti ve Devleti üzerinde oynanan oyunlara karşı, hangi siyasi görüşten olunursa olunsun, birlik ve beraberlikten başka hiçbir çaremizin olmadığı bu günlerde, vatan ve bayrak için sadece 15 Temmuz’un yıl dönümlerinde değil, her gün kenetlenmek ve birlik olmak zorundayız.
Onların emanetine sahip çıkın
Havadis gazetesi olarak ilimizdeki yetkililerden…
DAHA FAZLASI İÇİN GAZETENİZİ ALMAYI UNUTMAYINIZ!








