Ülkemiz ekonomik dar boğazda tasarruf tedbirleriyle durumu kurtarmaya çalışırken, büyük bir borç içerisinde bulunan Bolu Belediyesi Köroğlu Festivalinde konserlerle, danslarla eğlenmeye devam etti.
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle bir çok belediye festivalleri iptal ederken, yıllardır başarısız bir şekilde yönetilmenin akıbetinde borç içerisinde bulunan Bolu Belediyesi 3 gün süren Köroğlu Festivaliyle doyasıya eğlendi.
AYRANIMIZ YOK İÇMEYE AMA İYİ BRİKET KIRIYORUZ!
Festivalin son gününde Kubat konseri düzenleyen Bolu Belediyesi gece geç saatlere kadar havai fişek gösteriyle kutlamalarına devam etti. Gün içerisinde yapılan etkinliklerde ise Belediye Başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu, boks eldivenlerini giyerek kahkahalar eşliğinde briket kırmayı ihmal etmedi. Makam araçlarında dahi tasarrufa gidildiği günümüzde festivalin ne kadar maddi yük getirdiği ise henüz bilinmiyor.








