Vali Ahmet Ümit,
kuvvetli fırtına nedeniyle vatandaşların özellikle ağaç/direk devrilmeleri, çatı uçması ve soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olmasını istedi.
Vali Ahmet Ümit, rüzgâr ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Uyarıda gece yarısından itibaren etkili olacak rüzgarın gün içerisinde öğleden sonra fırtına şeklinde esmesinden dolayı soba gazı zehirlenmeleri, ağaç/direk devrilmeleri, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
"TEDBİRLİ OLSUNLAR"
Vali Ahmet Ümit sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Meteorolojik verilere göre bu gece yarısından itibaren etkili olacak rüzgarın Pazartesi öğleden sonra fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden soba gazı zehirlenmeleri, ağaç/direk devrilmeleri, çatı uçması vb olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmaları rica olunur” ifadelerine yer verdi.








