Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu 25 Kasım Cuma günü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Kongre Merkezi Bordo Salon’da başlayacak.
Bir çok üniversiteden akademisyenlerin sunum yapacağı sempozyum 3 gün sürecek. 25 Kasım Cuma günü saat: 10.00’da başlayacak sempozyum, 26 Kasım Cumartesi 17:30 ‘a kadar devam edecek. Sempozyumunun 3’üncü günü ise Göynük’te gerçekleşecek.
TÜM YÖNLERİYLE GÖYNÜK
İlimizin Osmanlı mirası ilçelerinden Göynük’ü tüm yönleriyle ele alan geniş kapsamlı Göynük Aaraştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu 25 Kasım Cuma günü BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salonda başlıyor. 3 gün sürecek olan sempozyumda bir çok üniversiteden katılım gösteren akademisyenler Göynük halk kültürünü tüm yönleriyle ele alacaklar.








