BUNALIMA GİREN VATANDAŞ KENDİNİ YAKMAYA KALKTI

BUNALIMA GİREN VATANDAŞ KENDİNİ YAKMAYA KALKTI

İlimizde bunalıma giren bir vatandaş Anıtpark’ta Atatürk heykelinin önünde kendini yakmaya kalktı. Olay yerine zamanında gelen polis ve 112 ekipleri vatandaşı ikna etmeyi başardı.

Bugün öğle saatlerinde, Anıt Park’ta bulunan Atatürk heykelinin önünde Şenol B. (44) isimli bir vatandaş kendini yakmaya kalktı.

OĞLU BABASINA SARILARAK AĞLADI

Edinilen bilgiye göre yaşadığı ailevi sorunları nedeniyle evi terk eden ve kendini yakmaya kalkışan Şenol B. Elinde bir bidon benzinle birlikte Anıt Parkta bulunan Atatürk heykelinin önüne geldi. Kendini yakmaya çalışan Ş.B daha sonra eşyalarını çıkartarak ateşe verdi. Olay yerine zamanında gelen polis ve 112 ekipleri Ş.B’ yi ikna etmeyi başardı. Olay yerine gelen Ş.B’nin

 

14-15 yaşlarında ki oğlu ise babasına sarılarak ağladı.

Ş.B daha sonra 112 ekipleri tarafından hastaneye götürülerek tedavisi yapıldı. Tedavinin ardından Ş.B ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
23TEM2019