DANIŞMAN GÖREVİNDEN ALINDI

DANIŞMAN GÖREVİNDEN ALINDI

Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdullah Danışman'ın görevine son verildi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu’nun görev değişikliğinin ardından gözlerin çevrildiği Abdullah Danışman görevinden alındı.

NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR!

Milletvekili Ali Ercoşkun’a olan yakınlığıyla bilinen Abdullah Danışman’ın görevden alınması kamuoyunda soruların oluşmasına neden olurken, Kızılay Bolu Şubesi Başkanlığınıda yürüten Abdullah Danışman’ın görevine neden son verildiği konusunda bir açıklama yapılmadı. Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alınan Danışman'ın, görevden alınmasının nedenleri içinde FETÖ ile ilgili bir bağlantısının olup olmadığı ise bilinmiyor.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ... (6 Şubat 2017 - 04:25)
    Oh ne ala mualla
5ŞUB2017