DUALARLA YOLA ÇIKTI

DUALARLA YOLA ÇIKTI

Bolu İnsani Yardım Vakfı (IHH) 44. Yardım tırını dualarla Halep’e uğurladı.

Belediye meydanında düzenlenen törenle un yüklü tır İHH Bolu Şubesi Başkanı Fethi Sarımsakçı ve IHH gönüllülleri tarafından yapılan dua ve basın açıklamasının ardından yola çıktı.

‘BEKLE BİZİ GÜZEL ÇOCUK’

Duanın ardından bir açıklama yapan Sarımsakçı; “Ey Halepli Çocuk! Sana sadece un gönderebiliyoruz. İHH'nın fırınında pişip ekmek olacak. Yanına katık gönderemiyoruz, bizi affet. Biliyorum sen gözyaşlarını katık edeceksin bir lokma ekmeğe. Dedim ya küçük çocuk, biz sıcak evlerimizde, bezenmiş sofralardan ancak bu kadar ayırabildik sana. Ama bak nefislerimizi öldürdüğümüzde, senin yüzünü güldürmeye geleceğiz. Söz küçük çocuk, prangalarımızı kırıp kurtulduğumuzda şeytandan; seni de kurtarmaya geleceğiz. Bekle bizi güzel çocuk!” ifadelerine yer verdi.

44ÜNCÜ TIR YOLA ÇIKTI

44. tırlı uğurladıklarını belirten Fethi Sarımsakçı; “Bolu İHH olarak 44. yardım tırını dualarla Halep'e uğurladık. Biliyoruz bu yardım, oradaki ihtiyacın binde birini bile karşılamaz. Karınca misali safımız belli olsun yeter. Bu vesileyle yardım çağrısına kulak veren, gönül veren, katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun !”dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
30KAS2016