EKMEK VE PİDEYE RAMAZAN ZAMMI

EKMEK VE PİDEYE RAMAZAN ZAMMI

Bolu Lokantacılar, Pastacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Murat Abak ekmek ve pide fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. 

Yapılan ekmek zammının Cuma(yarın) gününden itibaren uygulanacağını dile getiren Abak, 300 gram sade pidenin 6 liradan, yumurtalı ve susamlı pidenin ise 7 liradan satışa sunulacağını belirtti.

“ZAM YAPMAK ZORUNDA KALDIK”

Bolu Lokantacılar Aşçılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Abak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Simit 3, sade 300 gr pide 6 ve 210 gr somun ekmeği 3 liraya satma kararı aldık. Zam kararı 1 Nisan tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek. Akaryakıt, un ve işçilik giderlerinde yüzde üç yüzlere varan artışlara rağmen ekmeğe % 25 zam yaptık. Bunu da mecburen yapıyoruz. Fırıncı esnafı olarak üzerimize düşen özveriyi göstermeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
30MAR2022