FETÖ GÖZALTILARI DEVAM EDİYOR

FETÖ GÖZALTILARI DEVAM EDİYOR

İlimizde devam eden FETÖ operasyonları kapsamında daha önce görevden ihraç edilen öğretmen A.E ile örgüte ait eğitim kurumlarında öğretmenlik yapan eşi Z.E ByLock kullandığı iddasıyla gözaltına alındı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, "terör örgütüne üye olma" ve "örgüte finansal destek sağlama" suçlamalarıyla aranan ve görevden ihraç edilen öğretmen A.E. ile örgüte ait eğitim kurumlarında öğretmenlik yapan eşi Z.E. İstanbul'da yapılan takipler sonucunda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve "Bylock" kullandığı iddia edilen 2 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkartıldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
14MAR2017