GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORLAR

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORLAR

Vali Ahmet Ümit, hane ziyaretleri kapsamında Ceylan ve Özdemir ailesini ziyaret etti. Ailelerin durumu hakkında bilgi alan Ümit, ailelerin taleplerini birebir dinledi.

Vali Ahmet Ümit’in ziyaretlerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit de eşlik etti. Ailelerin durumu hakkında bilgi alan Vali Ümit, ailelerin taleplerini not alarak bunların giderilmesi noktasında harekete geçeceklerini ifade etti.

“SİZLER ONUR KAYNAĞIMIZSINIZ”

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekâtında şehit olan Ahmet Ali Özdemir'in eşi Bedriye Özdemir'i evinde ziyaret ederek şehidin eşi ve kızıyla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Vali Ümit, "Sizler, şehitlerimizin emaneti, onur kaynağımız, toplumsal güvencelerimizsiniz" dedi.

HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Ümit, torunu Zeynep’le yaşayan Firdevs Ceylan’ı evinde ziyaret etti. Aile bireyleriyle sohbet ederek ailenin durumu, torunlarından eğitim durumları hakkında bilgiler alan Vali Ümit, Firdevs anneye ve torunlarına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
19ŞUB2021