GÖYNÜK TANJU ÖZCAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

GÖYNÜK TANJU ÖZCAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Göynük Belediyesine park, bahçe ve sokaklarında peyzaj düzenlemesinde kullanılmak üzere süs bitkisi gönderdi.

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, park, bahçe ve sokaklarında peyzaj düzenlemesinde kullanmak üzere Bolu Belediyesinden süs bitkisi desteği istedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da, Çankaya’nın bu isteğini geri çevirmedi ve ilçeye elinden bulunan süs bitkilerini gönderdi.

ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya; “İlçemiz park bahçe ve sokak peyzajında kullanılmak üzere Bolu Belediyesi tarafından gönderilen süs bitkileri için Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan’a teşekkür ediyorum ’dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
4HAZ2020