HAYDİ SEN DE CAN DOSTLARA ELİNİ UZAT

HAYDİ SEN DE CAN DOSTLARA ELİNİ UZAT

Gerede Belediyesi Veterinerlik Servisi, barınakta bulunan hayvanların doyurulması için ilçe halkından destek beklediklerini ifade etti.

Belediye Barınağındaki hayvanların doyurulması için vatandaşlardan ekmek, yemek atıkları ve mamayı belediyeye getirmeleri isteğinde bulunan Gerede Belediyesi Veterinerlik Servisi, yardım etmek isteyen vatandaşların Veterinerlik Servisi ile görüşebileceklerini ifade duyurdu.

“CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUZ’’

Gerede Belediyesi Veterinerlik Servisi tarafından yapılan açıklamada; ‘’Belediyemize ait Hayvan Barınağımız 2021 yılı itibari ile aktif hale gelmiştir. İlçede bulunan can dostlarımız uyuşturucu iğne ile uyuşturularak barınağımıza getirilmektedir. Bu amaçla; vatandaşlarımız özellikle bayatlamış ama küflenmemiş ekmek, çöpe gitmesi gereken yemek atıklarını ve mamaları belediyemize getirmeleri halinde can dostlarımızın karınlarını hep beraber doyurmuş olacağız. Her konuda duyarlı olan kıymetli vatandaşlarımızın bu konuda da duyarlılık göstereceklerine ve can dostlarımız için hep beraber el ele, gönül gönüle çalışacağımıza canı gönülden inanıyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Hayvanlara yardım etmek isteyen vatandaşlar Gerede Belediyesi’ne giderek Veterinerlik Servisi ile görüşmeleri halinde Can Dostların karınlarının doyurmasına yardımcı olabilecekler.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
26OCA2021