HELAL SİZE ÇOCUKLAR

HELAL SİZE ÇOCUKLAR

TÜBİTAK’ın Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında

Göynük Ortaokulu öğrencileri, Türkiye birincisi olarak Bolu’yu gururlandırdılar.

Göynük Ortaokulu öğrencileri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Yarışmada Türkiye Finalleri'ne kaldı. Yarışmada öğrenciler Ceren Utaş, Beliz Zeynep Oktay ve danışman öğretmen Sezai Güvenman, Robotik Kodlama alanında ‘Kilitle Devreye Giren WC Sistemi ve Kaynakların Tasarrufuna Olası Etkisi’ adlı projeleriyle Türkiye birinciliğini kazandılar.

İL MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Finallerde Türkiye Birincisi olan Göynük Ortaokulu öğrencileri  ve danışman öğretmen Sezai Güvenman, Göynük İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Yüksel ile birlikte İl Müdürü Cemil Sarıcı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

İLİMİZE ARMAĞAN ETTİLER

Ziyaret esnasında projenin çıkış fikri, oluşturma süreçleri ve karşılaştıkları zorlukları nasıl başardıkları ile ilgili İl Müdürü Sarıcı'yı bilgilendiren öğrenciler sonuçtan oldukça memnun olduklarını belirterek bu başarıyı ilimize armağan ettiklerini belirttiler. 

HER ZAMAN DESTEKLEYECEKLERİNİ BELİRTTİ

 Verdikleri emekler ve başarılı çalışmalardan dolayı öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden Sarıcı, geleceğin yenilik ve girişimcilikle daha güzel olacağını belirterek, yenilikçi projeleri olan bütün öğrenci ve öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman destekleyeceklerini belirtti. Öğrencilere birer teşekkür belgesi eşliğinde küçük hediyeler veren Sarıcı, danışman öğretmen Sezai Güvenman'a da başarı belgesi verdi.   

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
22ŞUB2021