HER ŞEY KONTROL ALTINDA

HER ŞEY KONTROL ALTINDA

İlimizde yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) karşı İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol tüm tedbirlerin alındığını ve her şeyin kontrol altında olduğunu açıkladı.


Ülkemizde de görülmeye başlayan koronavirüsüne karşı ilimiz ve ilçe hastanelerinde dezenfeksiyon ve genel temizlik çalışmaları 7/24 sürüyor. Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol da açıklama yaptı.


“DÜZENLİ VE ÖZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILMAYA DEVAM ETMEKTE”


İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol yaptığı açıklamada, “Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm il ve ilçe hastanelerimizde Kovid-19 tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon ve genel temizlik işleri düzenli ve özenli bir şekilde yapılmaya devam etmekte” ifadesini kullandı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
16MAR2020