İhsan Sohbetleri ilgi büyük oldu

İhsan Sohbetleri ilgi büyük oldu

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, tarafından düzenlenen ihsan sohbetlerinin ilki İlahiyatçı- Yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammedi anlamak, toplumsal dokuyu güçlendirmek, birlik ve beraberliği pekiştirmek için harekete geçen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, ilçe Kültür Merkezinde ihsan sohbetlerini düzenlemeye başlayarak peygamber sevdalılarını bir araya getirdi.

“Herkese çok teşekkür ederim”

İlahilerle başlayan programda konuşma yapan Başkan Efe; “Başta salonumuzu hınca hınç dolduran peygamber sevdalısı vatandaşlarımız olmak üzere, değerli belediye personelimize, yemekleri hazırlayan aşçılarımıza, havası sert, insanı mert Köroğlu diyarı Dörtdivana misafir olup bu İhsan sohbetinde bizlerle buluşan Sn. Ömer Döngeloğlu hocamıza şükranlarımı sunar, herkese çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Efe’nin konuşmasının ardından ilahatçı- yazar Ömer Döngeloğlu, Peygamber Efendimiz(s.a.v) ve aile konulu sohbetini gerçekleştirdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
8ARA2019