Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, erkek cinayetine kurban giden Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan’ı isimlerinin yaşatıldığı cadde ve sokaklarda andılar.
CHP Kadın Kolları Başkanlığınca başlatılan “Yaşam Hak Projesi” kapsamında Bolu’ya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen; Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan’ı unutmadı.

SOKAK TABELASINA KARANFİL BIRAKTILAR
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye ziyaretinin ardından Kılıçarslan Mahallesi’ne geçerek, isimleri cadde ve sokaklarla yaşatılan Karabulut, Aslan ve Bulut’u anıp, sokak tabelasına karanfil bıraktılar.









