KARATE GELİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

KARATE GELİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İlimizde eski milli sporcu ve tecrübeli antrenör Halil İbrahim Yüksektepe öncülüğünde Karate Gelişim Semineri düzenlendi. Seminer kapsamında sporculara karate temel teknik ve kata üzerine eğitim verildi.

 Geçtiğimiz gün yeni hizmete açılan Karaçayır Bireysel Sporlar Merkezinde Bolu Belediyespor Kulübü, Fight Club 14 Spor Kulübü, Mavi Dalgalar 14 Spor Kulübü sporcularının katılımıyla pandemi önlemleri çerçevesinde düzenlenen seminer 2 seans halinde yapıldı.

SPORCULARA EĞİTİM VERDİ

İl Karate antrenörleri İbrahim Damar ve Emrah Sarıcaer’in davetleriyle Bolu’ya gelen Halil İbrahim Yüksektepe sadece üst kemerlerden oluşan sporculara Karate temel teknik ve kata üzerine eğitim verdi. 29 Mart - 1 Nisan 2021 tarihleri arasında Yalova’da yapılacak olan Türkiye Takım Kata Şampiyonası öncesi son hazırlık niteliği taşıyan ve oldukça verimli geçen seminer sonrası toplu fotoğraf çekildi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

9 yorum yapılmış

  • Kader cakmar (22 Mart 2021 - 16:14)
    Tebrikler:)
  • Mehmet Emin Nacar (22 Mart 2021 - 16:21)
    Deneyim kazanmak açısından müthiş bir seminer oldu katılan herkesi tebrik ederim...
  • Samet bayram (22 Mart 2021 - 17:59)
    Sonuna kadar devam
  • Burak Coşgun (22 Mart 2021 - 18:09)
    Gayet verimli bir eğitim oldu tekrarlarının olması dileğiyle
  • Mücahide koç (22 Mart 2021 - 20:02)
    Tebrikler.
  • Fatma Uygan (22 Mart 2021 - 20:30)
    İlimizde bu semineri düzenleyen İbrahim Damar ve Emrah Sarıcaer hocalarımıza ayrıca bu faydalı semineri veren Halil İbrahim hocamıza teşekkürlerimi sunarım. Katılan arkadaşlarımı da tebrik ederim.
  • Şevval Mirac Akdoğan (22 Mart 2021 - 21:20)
    Tebrikler.
  • Aybars Başar (23 Mart 2021 - 00:15)
    Bravo Emrah hocam ve İbrahim hocam sayesinde nicelerine inşallah
  • Sude Keskin (23 Mart 2021 - 14:20)
    Faydalı bir seminerdi katılan sporcuları tebrik ediyorum.
22MAR2021