Kıbrıscık ilçesinde bulunan Köroğlu Dağ Evleriyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Emin Tekemen, ilçeye daha fazla turistin gelebilmesi amacıyla evlerin sayısının artacağını söyledi.
Haber: BMA
Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, ilçenin ülke çapında tanıtılması, turizm ve ekonomisine katkı sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. Tekemen, il merkezine açtığı yöresel Satış Merkezi’nin ardından ilçe bulunan Köroğlu Dağ evlerine yenilerini eklemek için girişimlere başladı.
5 YENİ DAĞ EVİ YAPILACAK
Tekemen Köroğlu Dağ evleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kıbrıscık Belediyesi Dağ Evlerinin yapılması için çalışma başlatıyor. Daha önce 10 adet olan dağ evi sayısını bu yıl 15’e çıkarmak için çalışmalar başlatıldı. İlk evin temeli atıldı. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.








