Spor Toto 1. Lig Ekibimiz DyorEX Boluspor, ligde zirve yarışını sürdürürken, ülkemizin dört bir yanında görev yapan bürokratlarımız ve iş insanları bu sezona yapılan iyi başlangıcı mutlulukla takip ediyor.
Aydın ilinin Kuşadası ilçesine görev yapan Geredeli hemşerimiz Hakim Fatih Ay’a, Kuşadası’nda bir araya geldiği hemşehrileri tarafından 14 sırt numaralı Boluspor forması hediye edildi.
FORMA HEDİYE ETTİLER
DyorEX Boluspor yöneticilerinden Murat Ceylan’ın tarafından gönderilen Boluspor formasını, Kuşadası Hakimi hemşehrimiz Fatih Ay’a iş insanı İlker Tasma taktim etti. Tasma ve Ay, Boluspor’u bu sezon ki başarısından mutlu olduklarını belirterek, bu yıl Boluspor’un süper lige çıkacağına olan inançlarını dile getirdiler.
