MHP ŞÜKÜR MEVLİDİNDE

MHP ŞÜKÜR MEVLİDİNDE

1944 yılında yaşanan deprem felaketinin ardından Mengen’in Çubuk Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen şükür mevlidi 78.kez gerçekleştirildi.

1944 yılında gerçekleşen deprem felaketinde hiç hasar almayan tek köy olan Çubuk Köyü sakinleri tarafından her yıl düzenlenen şükür mevlidinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk Köyü sakinlerini yalnız bırakmadı. 

ÇUBUK KÖYÜ SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR 

MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Mengen İlçe Başkanı Kemal Ural ve MHP’li yöneticilerin katıldığı şükür mevlidine çok sayıda vatandaş 1944 depremi andı. Mengen ilçesinin en kalabalık köyü olan Çubuk Köyü’nde 1944 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlenen şükür mevlidinde yemek ziyafeti verilerek ardından mevlid okutuldu. Mengen Ülkü Ocakları tarafından şükür mevlidiyle ilgili yapılan paylaşımda; “MHP İl Başkanımız Cihan Başaran, MHP Mengen İlçe Başkanımız Kemal Ural, İlçe Başkan yardımcı Metin Aksakal ile birlikte Çubuk Köyü Şükür Mevlidine katılım sağladık. Çubuk Köyü Muhtarı Hamit Arslan'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Allah kabul etsin.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
4MAY2022