ONU DÖRT GÖZLE ARIYOR GEREDE!

ONU DÖRT GÖZLE ARIYOR GEREDE!

İlimizin siyasi anlamdaki talihsizliği yeni dönemde de devam edeceğe benziyor. Siyasilerimizin basiretsizliği yüzünden bir türlü gerekli desteği göremeyen Bolu, yeni dönemde de makus talihiyle baş başa kalmış durumda.

İlimizde ki sorunlar her geçen gün artarak devam ederken, Milletvekillerimiz gözlerden uzak bir şekilde yaşamlarını sürdürmeye devam ediyorlar.

NEREDE OLDUĞUNU KİMSE BİLMİYOR

Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü’de metal veya mental yorgunluktan olsa gerek uzun zamandır ortalıkta görünmüyor. Gerede’de yapılan panayırda da gözükmeyen Küpçü’nün nerede olduğunu dair kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla gönderilen bir açıklama bulunmuyor.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
17EYL2018