ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. 2022 YILINDA Bolu Orman Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Mahmut Şentürk merkeze alınırken yerine yerine Sinop Bölge Müdürü Celal Kanbur atandı. 

Yaklaşık 3 yıldır Bolu Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan Mahmut Şentürk’ün yerine Celal Kanbur getirildi. 

SİNOP BÖLGE MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYORDU

2021 Yılından itibaren Sinop Bölge Müdürü olarak görev yapan Celal Kanbur, Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne getirildi. 1971 Trabzon doğumlu olan Kanbur, 1993 yılında mezun olduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) sonrası orman teşkilatında bir çok görevde bulundu. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
23OCA2025