ÖZÇELİK, BENDE VARIM DEDİ

ÖZÇELİK, BENDE VARIM DEDİ

14 Mayıs genel seçimleri öncesi İlimizde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de Milletvekili aday adaylığı konusunda hareketli günler yaşanırken, Kemal Özçelik, düzenlenen basın toplantısında Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu.

CHP İl Binasında düzenlenecek olan basın toplantısı başlamadan Bolu’da yaşanan depremin ardından bina tahliye edildi. Yaşanan deprem sonrasında Belediye binası önündeki açık alanda yapılan basın toplantısına CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir ve parti üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Milletvekili aday adaylığını duyuran Kemal Özçelik Belediye önünde düzenlenen konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “2023 yılında yapılacak olan gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Milletvekilliği seçimleri ülkemiz için bugüne kadar olmadığı kadar çok büyük hayati önem taşımaktadır. Ekonomik olarak güçlü, demokratik, laik, hukuk devleti olarak sonsuzluğa kadar varlığını sürdürmesi en büyük amacım ve arzumdur. İşte bu nedenlerle Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
17MAR2023