ÖZEL İDAREDEN AMATÖRE DESTEK

ÖZEL İDAREDEN AMATÖRE DESTEK

İl Özel İdaresi tarafından İlimizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri ile sporcular için alınan spor malzemelerin dağıtımı Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kapalı tenis kortunda düzenlenen tören ile yapıldı. Alınan spor malzemeleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na bağlı çeşitli yaş kategorilerinde ve amatör takım olarak faaliyet gösteren 16 futbol kulübü, 3 basketbol, 4 tekvando ile kickboks, badminton, atletizm, bisiklet ve boks takımlarına verildi.

Düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, İlçe Belediye Baykanları, davetliler ve sporcular katıldı.

GÖKTEN TEŞEKKÜR ETTİ

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökten yaptığı konuşmasında, “Spor yapabilmenin en önemli ihtiyacından olan malzemelerin kulüplerimize İl Özel İdaremiz tarafından verilmesi bir nebze de olsa bizlere katkı sağlayacaktır. İl Özel İdaremize malzeme yardımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Sayın Valimize, Bolu Belediye Başkanımıza, İl Özel İdaremize ve Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze verdikleri katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AMATÖRÜN SIKINTILARINI BİLİYORLAR

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun topluma, geleceğe ve eğitime hizmet ettiğini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, “Bu hizmeti gerçekleştirirken de ne kadar kısıtlı imkanlarla, ne kadar zor şartlar altında bu faaliyetlerinizi sürdürdüğünüzü bizler biliyoruz. Bu anlamda da biz 2017 yılı içerisinde sizlere dağıtılmak üzere geçtiğimiz yıl bu malzeme ödeneklerini ayırdık. Bu anlamda öncelikle başta Sayın Valimize, İl Genel Meclisi Üyeleri arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İl Özel İdaremiz tarafından alınan ve dağıtımı yapılacak olan malzemelerin tüm gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, sizlerin geleceğinin mutlu ve huzurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
4EKİ2017