PAZARLARA YENİ DÜZENLEME

PAZARLARA YENİ DÜZENLEME

Gerede Belediyesi, koronavirüs salgını önlemlerine yönelik İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan genelge kapsamında uygulanacak yeni kontrollü normalleşme süreci ile alakalı ilçede kurulan pazarların günlerinde düzenlemeye gitti.

Gerede Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca

Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı kısıtlamasının kaldırılması ile beraber, yıllardır Cumartesi günleri kurulan pazarları yine aynı günü olan Cumartesi günü kurma kararı aldı.

CUMARTESİ GÜNLERİ KURULACAK

Gerede

Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, “Yeni Kontrollü Normalleşme Süreci Kapsamında Alınan Kararlar Neticesinde; İlçemizde Daha Önce Cuma Günleri Kurulan Kapalı Hal Pazarı ve Hayvan Pazarı 6 Mart 2021 Tarihinden İtibaren Cumartesi Günleri Kurulacaktır” ifadeleri yer aldı.

Cumartesi gününe alınan her iki Pazar için; vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2MAR2021