Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Korona virüsü salgını nedeniyle kaygı ve korku yaşayan vatandaşlara psikososyal destek vermeye başladı.
Müdürlük tarafından görevlendirilen psikologlar hafta içi her gün saat 9:00’dan 17:00’a kadar korku ve kaygı yaşayan vatandaşlara telefon aracılığıyla yardımcı oluyorlar.
HAFTA İÇİ HER GÜN
Konuyla ilgili Müdürlükten yapılan açıklamada; “Coronavirüs ( Covid – 19 ) salgını nedeniyle vatandaşlarımızın kaygı, korku ve stresini en aza indirebilmek için Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan psikologlarımız tarafından uzaktan psikososyal destek hizmeti verilmeye başlandı.
Hafta içi her gün 09:00 – 17:00 saatleri arasında psikososyal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımız 0 (374) 215 81 76 – 77 numaralı hatlardan arayarak destek alabilirler” denildi.








