Bolu Belediye Başkan yardımcısı Gülden Özaydın, Belediye Başkanı Tanju Özcan’la çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek,
Belediye’ye erken gelme konusunda Başkan Özcan’la yarıştıklarını söyledi.
Haber: Sevgi PİLGİ
Tanju Özcan ile çalışmanın ufkunu geliştirdiğini belirten Gülden Özaydın, Başkan Tanju Özcan’ın kendisine birçok katkısı olduğunu ifade etti.
‘BİZİ DAHA ÇOK ARAŞTIRMAYA İTİYOR’
Belediye Başkanı Tanju Özcan ile çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini belirten Özaydın; “Başkan Bey her şeyden önce karşısındaki insanı dinliyor. Farklı görüşleri de saygı çerçevesinde ona rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu çok önemli bir ayrıntı. Bu durum insanları çalıştırmaya da yönlendiriyor. Hem de farklı düşünceler üretmeye yönlendiriyor. Bu anlamda bizi de geliştiriyor. Kendisi çok çalışkan, çok zeki biri ve bu durum herkese de sirayet ediyor. Onun sorularına cevap verebilmek için birçok şeyi araştırmak durumunda kalıyoruz. Beyin jimnastiği yapıyoruz. Bu bizim ufkumuzu geliştiriyor” dedi.
“İŞİMİ KEYİFLE YAPIYORUM”
Tanju Özcan’ın çalışmayı çok sevdiğini vurgulayan Özaydın; “Başkan her sabah 8’de Belediye’ye geliyor. Hatta onunla ikimiz, sabahları kim daha erken geldi yarışı yapıyoruz ama tabi Başkan Bey her zaman daha erken gelmiş oluyor. Karşısına değer verip dinlemesi, fikirleri önemsemesi etrafındaki herkesin daha çok çalışmasına, daha iyi şeyler üretmesine neden oluyor. Daha çok şey öğreniyoruz. Ben de çalışmayı çok seçtiğim birisi olduğum için onunla çalışmakta zorlanmıyorum” ifadelerine yer verdi.








