TÜM PERSONEL KOVİT-19 TESTİ YAPTIRDI

TÜM PERSONEL KOVİT-19 TESTİ YAPTIRDI

Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında çalışan aşçıya kovit-19 virüsü çıkmasının ardından fabrikadaki tüm personel testten geçirildi.

Tekstil fabrikasında aşçı olarak çalışan bir kişiye korana virüs tespit edilmesinin ardından, fabrika faaliyetlerine 3 gün ara vererek tüm personeline test yaptırdı.

ANTİKOR TESTİ DE YAPILDI

Bin kişinin çalıştığı fabrikanın yetkilileri Sağlık Bakanlığı onaylı özel bir laboratuar ile anlaşarak işçilere test yapılmasını istedi. Verilen onayın ardından fabrikada çalışan işçilerin tamamı Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait kullanılmayan boş binada koronavirüs testinden geçirildi. İşçilere, sağlık ekipleri tarafından ateşleri ölçüldükten sonra sırayla binaya girerek kan alınıp, antikor testi yapıldı.

 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
13TEM2020