UMUR VE KURU TUTUKSUZ YARGILANACAK

UMUR VE KURU TUTUKSUZ YARGILANACAK

İlimizde devam FETÖ operasyonları kapsamında farklı gelişmeler yaşanmaya başlandı.

FETÖ operasyonları kapsamında Düzce’de tutuklu bulanan şüpheli eski Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in yakın koruması

 

Fuat Kuru ve eski İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhemşiresi Sema Umur avukatlarının yaptığı itiraz sonucu, serbest bırakıldılar.

MÜCAHİT KUTLU HAPİSTEN ÇIKTI

İlimizde yürütülen FETÖ operasyonlarında daha önce tutuklanan İl Genel Meclisi eski Başkanı Mücahit Kutlu’da, avukatı M. Emin Güz’ün tutukluluğa yaptığı itiraz sonucu serbest kalan isimler arasında yer aldı. Kutlu, akşam saatlerinde tahliye olarak evine geldi.

Serbest bırakılan diğer tutuklular ise Bayram Çörekçi ve İsmail Aktaş oldu.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
6ARA2016