VALİ BEY ZİYARET ETTİ

VALİ BEY ZİYARET ETTİ

Vali Aydın Baruş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası’na giderek iade-i ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek iade-i ziyarette bulunan Vali Baruş’u geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası göreve gelen Oda Başkanı Türker Ateş ve yönetim kurulu üyeleri

karşıladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Vali Baruş'a Yönetim Kurulu üyeleri ve Oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yeni Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Baruş, başarılar diledi.

FIRAT’TAN BİLGİ ALDI

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası’na da iade-i ziyarette bulunan Vali Baruş’u Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası çalışmaları hakkında Başkan Fırat’tan bilgiler alan Vali Baruş Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
11MAY2018