İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol’un görevine devam etmesinin ardından gözler hastanelerde yapılacak olan atamalara çevrildi.
Sözleşmeleri biten Başhekim, Başhekim yardımcıları, Hastane Müdürleri ve diğer üst personel için sözleşme tarihi 14 Eylül’e kadar yeni sözleşme imzalanacak. Sağlık’ta yeni kadrolarının belirlenmesi için yoğun bir çalışma başlatılırken, kulislerden bazı isimlerde sızmaya başladı.
SAĞLIĞIMIZ HERAN BOZULABİLİR!
Sağlık Müdürlüğünde bazı başkanlıklarda yaşanan beceriksizliklere rağmen İl Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol’un aynı isimlerde ısrar etmesi ve özellikle BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminde ki zafiyetleri görmezden gelmesi kamuoyunda da tepkilere neden olmaya başladı. Demirkol’un sözleşmesinin uzatılmasına olumlu bakan ve memnuniyetle karşılayan Bolu kamuoyu, atamalarda yapılacak hayati hataların, Bolu sağlık sektörüne telafisi imkansız zararlar vereceğini düşünüyor.








