YAYALARA ÇARPTI ARACI BIRAKIP KAÇTI

YAYALARA ÇARPTI ARACI BIRAKIP KAÇTI

İl Sağlık Müdürlüğü önünde alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü bir sürücü iki yayaya çarptıktan sonra aracını olay yerine bırakarak kaçtı.

İl Sağlık Müdürlüğü önünde kimliği tespit edilemeyen ve alkollü olduğu öğrenilen bir sürücünün kullandığı araç virajı alamayıp direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç ilk önce sokak tabelasına daha sonra da 2 yayaya çarptı. O sırada karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şaziye Yerlikaya (34) ve kimliği tespit edilemeyen başka bir yaya aracın ezdiği tabelanın ve aracın altında kaldı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılardan Şaziye Yerlikaya ağır yaralı olarak Köroğlu Devlet Hastanesine, diğer yaya da ağır yaralı olarak AİBÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise kayıplara karışan şoförü bulmak için harekete geçti.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2NİS2017