İstanbul, Dolmabahçe’de düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Emniyet Amiri Kadir Yıldırım, Derik’te şehit düşen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ile 2011 yılında Kıbrıscık ilçemizde birlikte görev yaptılar.
O dönem Kıbrıscık kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü olarak yolları kesişen iki yiğit aynı kaderi paylaşarak eli kanlı teröristlerin hain saldırısında şehit düştüler.
YÜREĞİMİZ YANDI AMA RABBİM ONA’DA NASİP ETTİ
Kayseri’nin Develi İlçesinden olan şehit Kadir Yıldırım, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün şehit edildiği gün sosyal medya hesabında; “hesabından ‘Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk 2011 yılında Bolu Kıbrıscık ilçesinde görev yaptığım iyi bir kaymakamdı. Yapılan bu hain ve şerefsiz saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder’ ifadelerini paylaşmıştı.








