YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL İNSAN

YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL İNSAN

İlimizde görev yaptığı 2 yıllık süre içerisinde göstermiş olduğu devlet adımlığıyla kamuoyunun takdirini kazanan Kıbrıscık Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu, Kıbrıscık’a veda etti.

İçişleri Bakanlığının kaymakamlık kursuna katılmak için, 2 yıldır sürdürdüğü Kıbrıscık Kaymakam vekilliği görevinden ayrılarak Ankara’ya giden Türkmenoğlu, yayımladığı veda mesajında Kıbrıscık’ta görev yapmış olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi.

KIBRISCIK’A VEDA ETTİ

Kaymakam Taha Furkan Türkmenoğlu yazılı olarak yayımladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi; “ "Kıymetli Kıbrıscıklı Hemşehrilerim,

Yaklaşık 2 yıldır Kaymakam Vekili olarak Bolu'nun güzide ilçesi Kıbrıscık'ta bulunmaktan, Kıbrıscık'a ve çok kıymetli Kıbrıscık halkına hizmet etmekten sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerin karşılanmasına

 

emek ve mesai vermiş olmaktan

 

büyük onur ve mutluluk duymaktayım.

Bu vesile ile öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım Sayın Valimiz Ahmet ÜMİT Beyefendiye, İlimizin çok değerli Mülki İdari Amirlerine, birlikte mesai yaptığımız ilimizdeki ve ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, siyasi partilerimizin temsilcilerine, baş tacımız Gazilerimize, Şehit yakınlarımıza ve Kıbrıscık halkına gösterdikleri sevgi ve saygı için teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Kıbrıscık'lı hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma İçişleri Bakanlığımızın tertip ettiği Kaymakamlık kursuna katılmak üzere veda ediyor, bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın artarak devamını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Allah'a Emanet olunuz."

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
6ŞUB2021